Capítol 5

nul

La muntanya Togakushi

Mii està agitant Shoko, va decidir deixar d'esdevenir un Saintia. Mii Togakushi envia a la muntanya, on ell és un mestre de sant i precaucions; el camí per convertir-se en un cavaller és molt difícil i potencialment mortal, més usualment calen cinc anys per convertir-se en un, mentre que Shoko haurà de fer en molt poc temps. Però la noia és decisiva i no cap avall, saludant somrient Mii, que segueix preocupada per ella.

Shoko arribar a la muntanya, sentint la pau que regna allà i queixant-se del pes de l'armadura al pit, encarregat de Saori guanyar-se'l. Durant el viatge és sorprès per dos nois, Mirai i Shinato, estudiants de la mestra que barra el pas. Pel que sembla, el professor no forma cavallers i els nois no entenen com pot ella, no un sant, posseir un cofre del tresor. Shoko revela que va ser Saori, que Atenea li va donar a ell. Però els nens no creuen, Athena és el Santuari i Saori no reconeixen això com a tals, de manera que l'atac portant el taüt. Però Shoko puja les escales per les quals han llançat, decidit a recuperar el que és seu!

Saori per la seva banda, rep Jabu, qui acaba de tornar d'Algèria, on va obtenir el pit de l'Unicorn, a punt per mostrar les seves habilitats en les pròximes guerres Galaxian!

Fins i tot Mii, que va entrar, Saori es troba amb ell i li pregunta si ell és un dels centenars de nens enviats a tot el món. Saori assenteix, després revelant que hi ha informes de noranta d'elles, a continuació, quan el Mii informar a la partida d'Shoko, ella també es preocupa per la seva seguretat, donades les enormes dificultats per esdevenir un cavaller. Però no podia rebutjar la petició de la noia, perquè va sentir que venien del cor, i això no es pot negar Saori humanitat.

Mentrestant, als peus de la muntanya, Shoko compara amb Mirai, que està decidit a eliminar el taüt negar el pas. La noia no es va rendir tot i venir de nou soscavada pels trets dels dos nois.

Més sobre, el temple, i Mirai Shinato van portar amb si un tresor de Equuleus, preguntant-se si no ho han exagerat amb la noia, però Shinato no està preocupat, encara que sigui feble ha sentit parlar del cosmos dins d'ella, i certament no han matat al seu mentre que encara es preguntava com podia tenir un cofre del tresor.

Per a la seva gran sorpresa, Shoko ha arribat al temple, encara que postrat per les ferides i, encara més sorprenentment, arriba al seu mestre, va decidir donar una oportunitat a la noia. Shoko ser capaç d'esdevenir un saintia?

Be Sociable, Share!