Està implementant al país, resumim aquí els capítols sobre l'últim volum de la següent, recordant que a Itàlia acaba de publicar el volum 5 editat per J Pop
nul

Resum


nul
Ens quedem amb Hyoga i Shiryu juntes en el passat, amb el drac immediatament confrontat amb la versió més jove del seu mestre i la revelació dels tretzè Ofiuco or cavaller. En el xoc entre Shijima i Carinale la tretzena, obtenim els conceptes bàsics d'aquest cavaller en el moment de mites, hi havia un cavaller d'or XIII per les grans potències, el seu poder era tan gran que va arribar a desafiar els déus, que, per En resposta, els vençuts eliminar qualsevol rastre d'ell en la història com en les estrelles.
Si bé en aquest Marin s'enfronta a una Shaina posseïda gestió per derrotar-ho en el passat Dohko deixi que el seu futur estudiant més enllà de la setena casa només per trobar-contra un Suikyo ara maltractades-, però va decidir prendre el cap d'Athena, fins i tot si això significa matar el 'amic d'un temps!

Mentrestant, Tenma i Shun van arribar a la sisena casa, on són detinguts pel seu mecanisme de defensa, l'esperit de Shijima sembla ignorar-los en el món del silenci, però inesperadament els arriba una mà amiga, l'esperit de Shaka, li va sortir de la presència de sang nell'armatura Andromeda!

nul
Sorprès per l'arribada del Cavaller d'Or també és capaç de transcendir la mort, el dos de bronze no pot, però, oposar Shijima, però, que ataca al seu futur successor. Shaka respon amb la seva pròpia Tembu Horin, provocant una terrible explosió. Tots dos cavallers de la verge utilitzen la major part dels seus poders, Shijima, obrir la boca i els ulls Shaka. Els seus poders emanen Ungyo, el so de la fi de l'univers i de la Agyo, el naixement de l'univers, la creació d'alguna cosa semblant a la del Big Bang que va donar origen a l'univers.
Shun tracta de posar fi a la batalla posant al mig, arribant a ser reconeguda per la boca de Shaka, com el successor de la tela de la Verge. Shijima deté l'atac, convençut de la bondat dels intrusos i lloa el seu successor per la seva increïble força.

nul
L'atac, però, s'ha debilitat el genet en la tretzena, que ara està a mercè del cavaller dels peixos. Mentrestant, la setena, la batalla es lliura entre Garuda i Lliura, amb Dohko qui pot resistir els cops de la seva ja esgotada per les baralles anteriors. Dohko recorda els moments que va passar amb el seu amic en el moment de la formació i encara no pot entendre per què és a un costat de l'Hades. Suikyo, però, no està en l'estat d'ànim per parlar i dóna curs a la seva tècnica més poderosa xocar amb Cent Dracs de la lliura! nul Mentrestant, el sacerdot porta el cardenal amb els caps de Shijima i el cardenal, però és només un truc en què el pilot que va caure joncs de nou a la tretzena, on Shijima desperta en la companyia d'un nen, és Athena, l'èxit, en part, al revés la broma de Chronos i ja està llest per complir la seva missió!

nul Els dos estan bloquejats pel cavaller dels peixos, que, fins i tot davant d'Athena es nega a reconèixer a atacar. Però Saori repel · leix fàcilment als seus atacs amb Shijima derrotant i dirigint-se a la sortida.
Mentrestant, la sisena casa, Shun i Tenma s'han recuperat trobar la tela de la Copa i es dirigia a la setena, on una nova escena es posa davant d'ells; Dohko que canta un poema al company caigut. Suikyo és mort!

Be Sociable, Share!