Capítol 64

Discussió en el Fòrum

nul

Shabadabada (....)

Griffin de Vermeer i les seves hosts estan per davant dels dos Santos, i el càncer ja se sap què fer per canviar la bandera al passar de nou pel costat d'Hades!

Ikki se sorprèn i no accepta l'explicació del càncer que prefereix estar al costat dels més forts, per la qual cosa s'està preparant per enfrontar l'espectre, fàcil de netejar a sis en el deixant de la cort. Vermeer és sorprès per la força del pilot, però no li creu quan diu que és del futur i el empresona en el seu Cosmic Marionation llest per trencar el coll! Però Death Toll fica, tractant de bregar amb el cavall com una prova de lleialtat i enviar-lo a una altra dimensió amb el seu tir, Shabadabada ...

Vermeer està satisfet i va ordenar que l'acompanyés a les dotze cases del Càncer. Consentiment xifra de morts abans de demanar-nos de jutjar el que ha Omerta amb el taüt .... el tribunal va a caure en el parany?

Be Sociable, Share!