Capítol 2
L'Oracle

Discussió en el Fòrum

nul

Capítol 64 Total

Al Santuari, Sage Andrew acaba d'invertir confiar la tasca de Sísif anar a l'Oracle de Delfos per chidere déus sobre el resultat de la propera Guerra Santa. Però això és part del pla per Ilias per provar Sísif perquè derrota al seu costat fosc. Sage encara no entenc completament l'elecció del Lleó, però entenia la seva malaltia pulmonar demanar una explicació al silenci Cavaliere d'Oro.

Mentre Sísif dirigeix ​​cap a fora del Santuari, sent les veus dels altres aprenents que no se sorprenen de la seva investidura, no tant per les seves habilitats, però creient recomanen com el germà del Cavaller del Lleó. Molest per la qual cosa aviat va ser tranquil·litzat per Esquinçat i Aspros que complementen l'un a l'altre de nou pel resultat aconseguit, amb la promesa que arribaran aviat.

Animat, Sísif arriba Delphi, on un bosc és atacat per uns llops que les terres sense intenció. Els llops es dirigeixen al Oracle, explica com Alkes, el corrent Oracle també va aparèixer en la forma d'un llop. Eximir de l'incident, Alkes s'ofereix a la carretera, juntament amb els seus amics. Per a la seva sorpresa, de fet, Sísif compleix Esquinçat i Aspros amb la seva armadura!

Els dos expliquen el que aviat s'invertirà i haver seguit ell en la missió, i de sobte ho ataca violentament. Sísif se sorprèn, es pregunta si és o no una il · lusió. Però els dos no li deixem temps per fer una altra, començant amb ell dutxar-se amb cops i culpant pel seu caràcter, armadures inadequat considerat que porta.

Ilias encara pensen tornar al Santuari a les últimes paraules del gran sacerdot i confirma a si mateix la intenció d'ajudar el germà d'una millor manera de fer la part en la Guerra Santa que ja no pot fer.

Encara enmig de la batalla amb els dos, Sísif intenta reaccionar quan et trobes envoltat de tants que insisteixen a voler una vida normal en lloc d'un cavaller. Sísif podria silenciar, en ser atacat violentament per dos companys. Decidit a provar el que es fa, el jove Sagitari respon amb el seu més potent xut cancel · lar la il · lusió.

La reaparició de Alkes la confirmació que tot era una il · lusió per posar-lo a prova, i ara que ha passat, està llest per mostrar el seu futur.

Dins del temple, davant la veritable forma de Alkes, Sísif veu a si mateix amb una sobrepellís ell. Per què és aquesta la visió que va tenir l'Oracle, Sagitari passat les forces del mal!

Be Sociable, Share!