Aquí els presentem el nou univers manga dels cavallers, Saintia Sho. Publicat el Champion Xarxa, en lloc de l'episodi acabat G, està signat pel mangaka Chimaki Kouri, ja l'autor d'una sèrie Gundam. La sèrie tracta sobre Shoko, Saintia de Equuleus (poni) i la seva batalla contra Eris.

Pròleg

nul
Al santuari es produeixen els intrusos, són les dríades al servei d'Eris, la deessa de la Discòrdia, qui, aprofitant el debilitament de les defenses del santuari després de la traïció de Saga, atemptat contra la vida d'Atenea. De fet, tenen fàcil a causa dels soldats de la guàrdia, però la seva ajuda ve un nou caça, que es desfà dels intrusos amb meteorits que coneixem bé, és Shoko, saintia de Equuleus, disposats a defensar Athena amb els seus amics!

Analitza i FanTraduzioni en el fòrum

Be Sociable, Share!