Capítol 3
La Driada Lligui

Imatges i diàlegs sobre el Fòrum

nul
Kyoko, guàrdia, va patir l'atac del cap de les dríades, derrota finendone. Dins de la casa, que és Shoko Mii lluitar dríades, amb Mii que derrota gràcies a la barrera defensiva. Res no pot, però, en contra del seu cap, Lligui la filla d'Eris, venir en persona per prendre el cos de Shoko. Mii s'enfronta a ell, però la seva muralla defensiva no pot fer res contra la força de Lligui. Ni tan sols l'arribada de Kyoko, va sobreviure amb gran alegria Shoko el primer atac, no pot fer res, i els dos saintie estan a mercè de la força de l'oponent.

Saori ve a ajudar, amb un ceptre a la mà d'Atenea, va decidir donar Manforte als seus guerrers i defensar Shoko. Lligui se sorprèn, no només per la seva voluntat combativa, però sobretot per la seva debilitat. Reconeix, de fet, en dubtes Saori de la naturalesa humana que limiten la força. En adonar-se que Atenea encara no està totalment despert i la debilitat dels seus guerrers, Lligui és feliç perquè no hi ha millor moment per al despertar de la seva mare, de manera que vostè pot dominar indiscutible en el món.

Per a les nenes, sembla que no hi ha esperança, però una llum es precipita al seu rescat. I 'el cofre del tresor armadura daurada de Sagitario! Aiolos ha transcendit de nou les barreres de la mort per defensar el seu deessa! ¿Va a tenir èxit?

Be Sociable, Share!