Capítol 2
El Saintie Athena

nul

Analitza i Diàlegs sobre el Fòrum

Sho se sorprèn en reconèixer a la seva germana Kyoko al guerrer amb armadura sortit en la seva defensa. Kyoko és, de fet, el Jantias de Equuleus i fàcilment derrota al Driade amb el seu Ryuuseiken, després abraçar a la seva germana. La Driada, però, no és mort, però ella pensa que l'oportuna arribada del Mii que es veu com el dofí saintia, donant-li el cop de gràcia. Juntament amb ella ve Saori també presenta com la deessa Atenea, que és el Mii que Kyoko li deuen obediència. Saori condicions sincers Shoko i la convida a passar la nit a casa sota la seva protecció. Llavors, com demostrar Mii, Saori s'ha adonat que Shoko està dissenyat per acomodar l'esperit d'Eris, i que els seus dríades ataquen aquella nit per a aquest propòsit. Shoko abraça la seva germana, finalment entenent que el seu període d'estudi va ser en realitat per convertir-se en saintia un'addestramento. Més tard, en el sopar, Mii explica el paper real de saintie. Com el sant protegir Athena dels enemics, però encara ho fan, a diferència de les sacerdotesses que ha d'ocultar la seva feminitat amb una màscara, no estan obligats a fer-ho. Com els servidors personals de la deessa, el seu últim acte com a salvaguarda actuant més de 12 llars. Shoko se sorprèn però cada altra pregunta és detingut per l'arribada de dríades, va decidir portar a la noia. Mii s'interposa en la seva defensa, però Shoko no quedarà al marge veient i es prepara per a barallar. Mii se sorprèn, no tant pel desig noia combativa, sinó del que ella percep el que sembla impossible, però Shoko sembla haver despertat el cosmos!

Be Sociable, Share!