Capítol 1
Shoko i Kyoko

nul

En un somni veiem el Repulse estel, la presó de l'esperit d'Eris, volant en el cel i una serp alada perseguint una nena fins a l'arribada d'un cavaller d'or en la seva ajuda. Shoko es desperta del malson, empenyent el seu pare va entrar a la seva habitació per despertar-la. I 'al matí i, després que l'entrenament de Karate de costum amb el seu pare, Shoko esmorza pensant com sempre a la seva germana major Kyoko, joc de fa cinc anys per a un programa d'estudis de la fundació Kido.

A l'escola, Shoko s'assabenta d'un amic que Saori Kido, el president fundador de la més poderosa a Àsia, dels quals l'escola és una part, arribarà aquest dia per assistir a classes, haver de cobrir l'educació obligatòria, mentre estudiava a casa. Saori, en col · laboració amb l'organització de les Guerres Galaxian, no està interessat en el seguiment de les lliçons de l'escola, però obligat per llei, no pot fer una altra cosa. Shoko, descobrint on és, que es precipita en les seves càmeres per demanar a la seva germana, però la porta és Mii, secretari de Saori, que bloqueja el pas i l'empeny lluny amb un art marcial desconegut a la noia.

No ser capaç de continuar, Shoko, que renunciï de moment que sortia a esmorzar, pensant de trobar una manera de portar a la senyoreta Kido. En aquest moment, tots els seus companys es queden adormits i una estranya dona apareix davant seu. La dona s'assembla a una Driada, que va venir a recollir-la a nom d'Eris de la seva mare, la deessa de la discòrdia, perquè el cos de Shoko està destinat a albergar l'esperit de la deessa! Shoko intenta rebel · lar, però la Driada és massa forta per a ella, de sobte, però, una noia amb una armadura ve al seu rescat. Shoko no pot creure en el reconeixement de la nena; és la seva germana Kyoko, Santiago de Equuleus, anem a defensar!

Analitza i FanTraduzioni en Fòrum

Be Sociable, Share!