Capítol 1
Germà menor d'un heroi

Discussió en el Fòrum

nul

Capítol 63 totals

Disset anys abans de la guerra contra Hades, anem a veure els joves Sísif, Esquinçat i Aspros encara aprenents. Els tres són a la forma dels observadors en una àrea on el gran sacerdot va veure un malvat brillantor de l'estrella. Jo no he de lluitar, però a l'espera de la intervenció del Cavaller assignat, Ilias Lleó, el germà gran de Sísif!

No obstant això, quan els bandits centaures ataquen als vilatans indefensos, Sísif i Esquinçat corren a ajudar, en contra de l'opinió de Aspros, ordres lleials. Els nois semblen tenir la paella pel mànec, fins l'arribada de la Spectre seu cap que els derrota fàcilment. L'Espectre treu les seves forces amb les seves fletxes i està llest per acabar amb ells, si no fos per l'oportuna arribada d'Ilias, anomenat per Aspros, derrotar als enemics i després renyar Sísif no havia complert amb les ordres.

Uns dies més tard, Sísif està entrenant amb l'arc sota l'atenta mirada del seu germà, que el renya per no ser capaç d'entendre tot el vent i la natura. Mentrestant, un oracle parla amb el lleó a través d'un cérvol, revelant-li que ell va veure una ombra en el futur del seu germà.

Ha passat un any i Sísif està preparat per fer la prova per esdevenir un Cavaller d'Or, que és capaç de ferir a un. El seu oponent és Lugonis de Peixos, el que el posa en problemes amb el seu cosmos verinoses. Però Sísif no entrenar en absolut, i malgrat les ferides i el dolor, amb totes les seves forces, aconsegueix ferir Lugonis un dit.

Sage li nomena com a cavaller, però Ilias intervé; no estic segur de la qualitat del seu germà i vol posar al davant d'una altra prova ..

Be Sociable, Share!