Capítol 4
The Guardian

Discussió en el Fòrum
nul
Capítol 61 Total

Els dos guerrers van entrar nell'Etna i entre la lava i les ruïnes dels autòmats antics utilitzats per crear el segell, que es troben al davant de Enceladus, el germà de Tifó i la seva avantguarda. El gegant està disposat a alliberar als seus germans i tornar amb ells a la conquesta de la terra, per venjar als déus que els han empresonat, i mostra la seva increïble força als dos intrusos. Esquinçat va tractar de detenir, però el gegant és massa poderós. Cor Tauri ve a ajudar i junts atacar amb els seus poderosos cops. Però Enceladus respon amb el seu Gigan Loud, cancel · lant els seus tirs i llançant-los contra la roca. El gegant és realment més enllà de l'abast dels dos i, ara segur de la seva victòria, està llest per elevar fora del volcà i revisar de nou el cel. Descàrregues elèctriques, però, ell s'atura, Cor Tauri és que amb tot el seu cos tracta de detenir. Cor Tauri ha desencadenat tota la dell'Ichor poder tancat en el seu cor i està disposat a sacrificar-se per reforçar el segell. Amb aquesta decisió, insta el cavaller a la vaga, per enterrar tant en les profunditats del volcà. Esquinçat dubte, saber que hi ha persones que esperen el retorn de l'autòmat. Però Cor Tauri no està preocupat, perquè sap que hi haurà un genet del toro per a ells. Mitjançant l'acceptació d'aquesta promesa, Esquinçat, s'està preparant per atacar amb la finalitat d'honrar el sacrifici de la seva parella!

Be Sociable, Share!