Capítol 3
Els que han de ser protegits

Discussió en el Fòrum nul

Capítol 60 totals

Esquinçat treu el màxim directa Cor Tauri, resistint el cop d'Estat. I "la seva intenció de convèncer al gegant en la seva ajuda i no s'aturarà davant de res! Cor Tauri, per la seva banda, és la presa del seu propi poder, començant a generar un llamp no controlada. Esquinçat sorgeix en defensa Selinsa, sorprenent tant al nen que l'autòmat, a continuació, ferm en la seva convicció, llança un poderós Gran per Forns, al cor del gegant. El cop té l'efecte desitjat i Cor Tauri té records de la seva vida passada, quan havia començat a defensar l'illa de Creta. En aquest moment, l'illa va ser governada per Europa, que es va fer càrrec de les persones com als seus tres fills, però no només a ells, també es va fer càrrec de Cor Tauri, considerant-la un mer autòmat però no forma part de la seva família. Això havia omplert el meu cor amb Cor Tauri es va decidir que més que mai per defensar la llavor d'Europa, dels fills de Creta. Recordat això, i gràcies al cop d'Esquinçat, Cor Tauri incapaç de recuperar la possessió del seu propi poder, que conté una descàrrega elèctrica.

A la superfície, l'autòmat revela el seu decisió dels seus fills, dient que ell té la intenció de seguir al cavaller un cop més per protegir els fills de Creta. Els nens no volen detenir però Selinsa, havent entès els sentiments de la mestra, promet que seguirà vivint com ell va ensenyar.

Animat per això, Cor Tauri Esquinçat segueix les vessants de l'Etna, l'entrada al cau de Tifó, els dos arribaran a ser capaços de reconstruir el segell?

Be Sociable, Share!