Capítol 2
Puny de la Honestedat

Temes de Fòrum

nul

Capítol 59 Total

En els Aspros Sísif Sanctuary i conversar sobre la possible reactivació dels Gegants i el fet que Esquinçat ha estat enviat en una missió per aturar-lo. Aspros dubte Knight fa dos anys, quan ni tan sols va poder salvar Ilias i Regulus a Amèrica. Però Sísif té confiança en el Cavaller de Taure, i és segur que va a completar la seva tasca.

Esquinçat compara amb el gegant Cor Tauri, dues vegades la grandària d'ell, sota els crits dels nens que provenen del gegant. Esquinçat se sent frustrat, no només per les burles dels nens, però el fet que Cor Tauri no volia escoltar-lo. El cavaller no és, de fet, cal lluitar amb això, però per demanar la seva ajuda. Molest, tracta de detenir al seu oponent amb el seu trencament Tità, que sembla invertir el gegant. Entre els nens, una petita Selinsa abalançar contra culpar de la derrota del seu patró, però Cor Tauri no està derrotat i respon amb el seu ichor Nova, picant a terra a tots dos.

Esquinçat es troba en el famós laberint de l'Minotaure en l'empresa de qualsevol Selinsa contrari. El nen, de fet, creu que Esquinçat és dolent haver entaulat batalla amb el seu amo, que en el passat li ha salvat d'aquest laberint en què els seus pares li havien abandonat. Però tot Esquinçat té altres intencions, i la seva missió és, de fet, reforçar el segell de Tifó, i per a això, necessita l'ajuda de Cor Tauri. A mesura que la nena diu, Cor Tauri és en realitat un autòmat creat per Dèdal per protegir l'antiga illa de Creta, i per donar la seva vida va ser el de Zeus ichor tancat en el seu cor, i és precisament aquesta ' ichor que Esquinçat necessitat d'enfortir el segell de Tifó. Tot d'una, Cor Tauri irrompre en l'escena a la recerca de Selinsa, l'autòmat es veu en mal estat i presa de sobtats atacs d'asma. Selinsa Esquinçat explica que l'autòmat és vell i ja no és capaç de gestionar el seu propi poder, això evita les baralles. Esquinçat ha entès els sentiments de l'autòmat, i més decidit que mai a convèncer-lo que la seva causa, pren un puny ple de la gegant!

Be Sociable, Share!