Capítol 1
L'estrella gegant Dos Homes

nul

Capítol 58 totals

Enllaços Discussion Forum

Veiem imatges d'un volcà i un cavaller davant d'un gegant: és un somni. Per a això és Teneo, que es va convertir en el nou Sant d'Or de Taure! Sis anys han passat des del final de la Guerra Sagrada i Teneo, després d'haver assolit la força per aconseguir l'armadura, es dedica a la reconstrucció de l'ermita, la sensació que no era apte per l'armadura del seu mestre. Fins i tot els habitants de Rodorio ajuden en la reconstrucció i, en aquest moment, veiem un carro conduït pels altres vells coneguts. En la roda de la carreta, de fet, veiem un Selinsa adult, que ara es fa càrrec dels orfes al país, i al seu costat Agasha, la filla d'un florista, portant medicines a base d'herbes per al santuari. Les noies se sorprenen per una esllavissada de terra, però un cavaller ve al seu rescat, protegint amb el seu Gran Banya! Selinsa és feliç i sorprès de veure Teneo vestint l'armadura del seu vell mestre, però les salutacions s'envien, ja que la zona segueix sent insegur, i que s'ha d'anar.

Més tard, Shion, el nou gran sacerdot, convoca Teneo encomanar una missió. És, de fet, va rebre una carta del Papa que li informava que el segell en l'Etna, que empresona Typhon i els seus Gegants, s'està debilitant. Per tant, Shion decideix enviar Teneo a l'acte. El nen, tot i por d'enfrontar a un rival tan poderós, està d'acord. L'endemà, abans de sortir, visita a la tomba de Esquinçat, trobant Selinsa que ha estat capaç de Shion de la seva missió. La nena comença a dir-li que catorze anys abans, Esquinçat també es va enfrontar a la mateixa missió, i ella ho sap perquè ell sabia exactament en aquest moment. En aquest moment, Selinsa va habitar a l'illa de Creta, protegit per Cor Tauri, que Esquinçat enfrontar abans de visitar Sicília.

Be Sociable, Share!