Capítol 04
Llaços del Destí

Capítol 57 Total

Asmita, furiós, Atavaka colpeja amb tota la seva força mitjançant l'eliminació dels cinc sentits i més tard la sisena, setena i vuitena, fins i tot! Atavaka sembla haver acabat, però no és així! L'Espectre Asmita tornar el cop amb el seu company Muhorin, que no només priva els sentits, però els reemplaça amb tristesa. Atavaka sobreviure al Sagrat Verge sota el mantell de les ànimes que absorbeix i renya Asmita volen assolir la il luminació sense perdre el dolor i totes les coses de la terra com ho va fer. Culpant d'això, s'anul · la en un món de tenebres. Immers en aquesta foscor, Asmita recorda una conversa que va tenir amb Buddah de la raó per al dolor i el buit que va deixar. Buda va dir que el dolor és part de la vida i que cal entendre i acceptar per a una millor comprensió de la vida mateixa. Tornant a l'actualitat, Asmita tornar a la llum, però no per ella, sinó per les ànimes del Atavaka que, guiat per Ahimsa, va intervenir per salvar-lo. Emocionat, el Cavaller prepara atac últim tret contrastant l'Espectre, i després llençar-lo a la roda de la reencarnació, de manera que ja no pot renéixer com un espectre. El retret de Virgo no està acceptant el dolor adonar-se que la vida és un univers. Amb el Spectre derrotat, Ahimsa, per feble, és gratis i li demana al seu vell amic què fer. Asmita respon parlant d'Atenea, la deessa dels que lluiten. Asmita Quan la va veure per primera vegada, un petit, fràgil i humana, havia culpat a la seva vida plena de dolor, però ara entén que tot i que hi ha dolor a la vida hi ha alguna cosa més: és aquella per a la qual sempre és val la pena lluitar. Incloent aquest, Ahimsa entra a la roda per tal de tornar a néixer i ser capaç de revisar el Cavaller. Asmita també s'aixeca conscient del que ha après amb l'última baralla i llest per enfrontar la propera guerra santa amb la major determinació!

Referències


Scans HQ i MQ, Traducció ITA, ENG FRA

Be Sociable, Share!