Capítol 3
La Veritat de Nirvana

Capítol 56 Total

Asmita i Atavaka, els dos homes més propers als déus, són finalment comparats, el Spectre està allà per prendre l'ànima de Ahimsa. Asmita es troba en desavantatge i l'Espectre s'apropia immediatament el jove indi. El seu propòsit no és donar-li la immortalitat, com s'havia promès, però afegir-lo a si mateix per posar en pràctica el seu poder: Atavaka vol esdevenir prou potent per sotmetre a tot el món terrenal, derrotant al seu propi Senyor. Asmita, bloquejat pel Spectre, és incapaç d'impedir, i el jove, entre llàgrimes, s'incorpora nell'armatura de Atavaka. Golden Knight és ara furiós i està a punt de tornar a la Spectre però Kagaho troba de nou entre els dos, va decidir acabar la seva lluita i donar llum verda a Atavaka. Asmita no perdrà el temps amb ell, però fins i tot el Spectre té més jugarà: immediatament empresona al cavaller en el seu Crucify Ankh, va decidir cremar fins als ossos. Sembla que fer, molt apprestarsi per anar-se'n, però una veu que li cridava, és "germà petit Sui, que, angoixada, demana Kagaho perquè crema qualsevol cosa, fins i tot a si mateix. La ment s'omple Kagaho davant del seu turment interior, turment identificat per Asmita i usat en contra seu una vegada alliberat de la creu de foc en bucle. L'espectre és ara furiós per aquesta intrusió en la vida privada i ataca amb tot el seu poder amb el llançament de tres corona targeta junts, un tret que fa difícil que l'altre or cavaller en el futur. Però Asmita no va a fer-se càrrec de la lluita i un cop difesosi amb Khan, ell ataca amb un potent Tenma Kokufu destruir l'Espectre. En altres llocs Atavaka està de tornada a casa, feliç d'haver afegit una altra ànima al seu col · lecció quan Asmita apareix davant ell, decidit a venjar la sang del seu amic. Sense més preàmbuls atacs amb una rabiosa Tembu Horin, el tir més potent de la Mare de Déu, el Sant d'Verge!

Referències


Scans HQ i MQ, Traducció ENG i FRA

Be Sociable, Share!