Capítol 05S + Anècdota 7

Com de costum, al dell'Anecdote tankōbon versió dedicada al Cavaller del Lleó, La Shiori li dóna una mica de sobrepès (es pot trobar l'enllaç a les referències al final de l'article), no només ofereix un capítol extra, incloent resum.

The Way

Regulus acaba de rebre l'armadura i entusiasta, s'iniciarà immediatament a la seva nova llar. Ha de baixar, es troba una figura que comercia pel seu pare, que està en possessió seva pròpia meditació. Però no és el seu pare Ilias, però el Cavaller d'Or de la Mare de Déu Asmita immediatament torna al seu soroll. El lleó jove no el pren i, de fet, es presenta amb excessiu entusiasme. Asmita el renya altra vegada per la falta de respecte que ha d'estar en un dels seus superiors. No, en absolut ofès, el jove mirada més de prop el cavaller preguntant si ell era més fort que ell. Asmita manté que, encara que mai es va enfrontar a un altre cavaller d'or en la confrontació directa, sí que ho és. Regulus entén que això és cert, ja que veu en ell les qualitats sobrenaturals del seu pare. Asmita és copejat pel nou Leo, sinó que simplement li recorden que està en la sisena casa i per tant ha de continuar el seu descens. Mentre que el Regulus deixant disculpa mantenir el seu bon humor, Asmita entén que ell coneixia un que serà Cavalire Golden Lion més fort de tots els temps.

Referències

Capítol 5S impaginato en HQ ENG; Cover + extra HQ dell'Anecdote 7
Paninicomics Publicació 2013.10.24

Be Sociable, Share!