Capítol 04
El que governa la Llum

Total capítol 53

Senyor Cruach està davant Conor i el lleó jove, el seu poder està en la seva alçada perquè el déu Balor ha despertat en ell. Som una part dels records de déu ancestral, quan va lluitar per la defensa de les seves terres i, sobretot, Ethlinn filla, que l'esperava amb ansietat a casa. La noia estava feliç de tornar fort i victoriós de les seves batalles recurrents, però aviat va quedar horroritzat per les atrocitats comeses pel seu pare, tant que li lliurés a través del seu fill, Lugh, el guanyador en la seva foscor. Per tant, Valors reconeix Conor i Regulus a la llum del seu nebot, el seu antic enemic, infastiditone, recorda la seva armadura negre, signe manifest de la devolució dels seus plens poders. Forte ells, dóna curs a la potència del seu mal d'ull devastant el bosc i afectant en Regulus complets, ertosi en defensa de la noia. A la planta, però feliç d'haver defensat el nou amic, aquesta vegada Conor està tractant de defensar el cavaller per l'arribada de Balor, que li revisa com la filla de l'antiga puresa. Això no és suficient per detenir-lo, molt a la vida de la dona a les palpentes novament. Una vegada més Regulus està en la seva defensa, la noia va decidir defensar a tota costa. Armat amb aquesta nova creença, s'enfronta a la nova Balor atac amb un raig de plasma rabiós, on Balor reconeix les llances de Lugh que ho va derrotar en el passat i de nou el miracle. El Déu de Tebevre i el seu ull maligne estan tan derrotades i el pare de Conor apareix per última vegada per donar-los les gràcies i per assegurar-se que la seva filla sempre estarà amb ella. Convençut que havia donat un pas versa el coneixement del món del seu pare, torna al Santuari on Regulus revela un jove Athena Summe Sacerdot i la lliçó apresa al Celtic la terra, és a dir, el dogma dels Cavallers: Protegir la següent.

Referències

Scans HQ i MQ, Traducció ITA, ENG FRA

Be Sociable, Share!