Capítol 02
Havent escoltat cap veu

Total capítol 55

En Jamir un jove Yuzuriha percep el deixant d'un estel Malèfica i tracta de lluitar contra ell abans que es pot manifestar en la Terra. Però aquest poder és massa gran perquè el guerrer que sucumbir si no hagués estat per l'oportuna arribada de Hakurei. El vell mestre reconeix que l'estrella pertany a la Spectre Atavaka i Asmita ja ha anat a l'Hades de tractar amb ell, però sap que el Cavaller dubte després de veure la naturalesa humana d'Athena. Conscient d'això, es pregunta en quina mesura Verge està llest per lluitar contra l'enemic. Asmita Ahimsa en l'Inframundo i continuar el seu camí entre els esperits dels condemnats: el jove indi està consternat per la situació angoixant en què existeixen aquestes pobres ànimes i, angoixats, incapaços d'acceptar la idea que la seva mare podria estar en les mateixes condicions. De sobte, els morts i l'entorn són incinerats per terribles flames negres: és Kagaho Bennu, disposats a fer el mateix amb el cos del cavaller d'or. Els atacs de l'espectre, però, es va estavellar contra el Khan Asmita, una barrera del Cavaller de la Verge. Però això no impedeix que l'espectre que continua atacant amb fúria, sense fer cas del dolor. Mentrestant, a la part posterior d'Ahimsa Kagehoshi reapareix, sorprenent l'home que va pensar que era mort a les mans de Asmita. Però les respostes de l'espectre que és immortal i que Ahimsa poden arribar a ser, si ell està d'acord en unir-se a Atavaka, en efecte, no només ell, sinó també que la seva mare pogués ser alliberat dels horrors de l'infern si acceptava. El noi va intentar, però de sobte els mals esperits s'interposi entre els dos, el que permet Asmita, que havia cridat per alliberar el seu amic de les urpes de la Spectre, trencant seva il · lusió. Kagehoshi és, de fet, disfressat Atavaka, hi va arribar per prendre l'ànima dels joves. Asmita poder defensar l'ànima del seu amic?

Referències


Scans HQ i MQ, traducció i ENG FRA

Be Sociable, Share!