Capítol 01
Ell que cerquen Déu

Capítol 54 Total

Som al inframón, la terra d'Hades. Entre la desesperació dels pobres condemnats que es troben en aquest lloc, es troba una nova figura. El seu nom és Ahimsa, un jove d'origen indi, que va ser torturat per l'esquelet, preocupat pel fet que no es comporta com els altres morts. El jove perd un braç, però tot el que atreu l'atenció d'una figura que brilla: el Golden Knight Asmita de Verge. Asmita es desfà de l'esquelet amb un gest i els habitants de la morta, no només intrigat pel fet que ell manté la seva personalitat, sinó perquè sembla saber-ho, i de fet Ahimsa ho reconeix. Els canvis en la configuració, es remunten en el temps d'onze anys, on un jove Ahimsa va ser arrestat per robar menjar per emportar a la seva mare malalta. Independentment dels seus motius, els guàrdies el van posar sota arrest domiciliari en un temple dels ascetes, el que va obligar a patir fam com ells. No entendre les raons de la vida ascètica i amb ganes de tornar de la seva mare, Ahimsa és una trobada amb un nen estrany, que li diu a les seves pors i tristeses. Aquest nadó és Asmita: ell també, per fam, tracta de comprendre el sentit del dolor que els homes, amplificat en comparació amb els altres ascetes com vident.
Tornem al present, amb un Ahimsa cada vegada confós sobre la seva condició de difunt, i la presència en aquell lloc també Asmita que hauria d'implicar la mort del sant d'or. Però Asmita només està present en forma d'esperit com a càrrec d'una missió, l'explicació del que es veu interromput per un nouvingut. Aquest és el Spectre Kagehoshi que, si bé interposant entre ells no està mostrant interès pel cavaller, ja que, com a molt, el despertar d'Hades, no troba raons per participar en la batalla. De fet, l'atenció de la Spectre és tot per Ahimsa ha despertat el Vuitè Sentit. Kagehoshi les reclamacions en nom del seu senyor Atavaka, l'espectre més a prop dels déus. L'espectre és precisament la raó de la presència d'Asmita al món terrenal, per tal de tractar d'obtenir informació de Kagehoshi. L'espectre es nega atacar, aconseguint només una derrota ràpida. Amb l'objectiu de trobar el seu objectiu, Asmita es va a enfrontar el món terrenal, portant amb si Ahimsa, sent l'objecte tipus d'interès de l'enemic. En altres llocs Atavaka rep la notícia de la mort de Kagehoshi i la presència de Asmita, però, en absolut intimidat, demanar una altra dels seus subordinats per tractar amb ell. Però aquesta Spectre no considera el seu tema: el seu únic objectiu és cremar als enemics a través de les seves flames negres. Kagaho Bennu es va a enfrontar Asmita de Verge només per a si mateix!

Referències


Scans HQ i MQ, traducció i ENG FRA

Be Sociable, Share!