Capítol 09
Taüt de gel

Total de Capítol 27

En aquest capítol es conclou la tercera Gaiden, una dedicada a Degel. El Shiori ens ha donat una multitud de personatges i l'establiment d'un nou i més profund, que ens dóna una història que ha consagrat l'Aquari, ha enriquit la vida dels antecedents del Santuari i va sembrar més pistes importants de les Guerres Santes.

El següent és un resum d'alguns detalls d'aquest capítol final, no el llegeixis si no volen ser esgarriacries.

El xoc entre els dos Execució Aurora de Krest i Degel, mestres del zero absolut és inevitable epíleg per determinar per què era més forta. De fet, el punt de vista és que sí Krest comprensible, però no del tot compartida per Degel, que espera demostrar el valor de la vida humana, el somni però fugaç, de dominar. Els dos trets xoquen brutalment, sembla que Degel, mentre que en crisi, va aconseguir superar el mestre quingentésima. Però la pedra que va ser el coll de Garnet es col · loca en la defensa desesperada de la parella, que s'estavelli. El granat és satisfeta: ell va aconseguir la resposta que ella i Krest, per ser immortal, que volien sentir de Degel, el portador del valor de la vida fugaç. La dona li diu a la seva història de com s'utilitza el poder de la Vouivre granat per restaurar i mantenir la pau al seu país i la soledat que havia portat a aquesta elecció. Així és com va començar la seva associació amb Krest, l'únic que podia entendre ja que la mateixa conclusió després de veure una repetició dels segles els mateixos errors. Per a dos d'ells, Degel era la prova final per veure si havia de seguir el seu ideal, o si es tractés d'un error, perquè Aquari es va considerar plenament capacitat per als valors només de Krest Knight, llavors la seva resposta hauria estat la correcta. Però hi ha més temps per explicacions: sense el poder de Vouivre, els més de 200 anys de Garnet comencen a fer-se sentir. Krest entén que ha arribat el moment de pagar el seu deute amb el temps, donant-li permís de Degel i Serafina s'uneix granat en un taüt de gel, per a l'eternitat. Degel està separat del palau portant Serafina i compleix amb Fluorita i la senyora Fraille sa i estalvi. Per desgràcia, encara que durant la lluita del seu cosmos és tan gran que transcendeix els sentits, a causa de la Krest atacs, la seva visió es deteriora. Per superar aquesta falta lents de fluorita donant-li el pare vol deixar un record important Degel i està decidit a donar vida a seguir les històries del seu pare. La Sra Fraille enveja i no entén l'actitud dels joves, que mai perd l'oportunitat per recordar-li a no cedir al desànim. Serafina a tractar de resumir l'aventura: els pensaments dels savis Krest són innegables, de manera que la vida de l'home només pot ser un somni fugaç, en què límit màxim les seves intencions, encara que benvolent. Degel diu que és per això que els somnis han de reunir perquè pugui assolir l'eternitat, i és per això que és correcte en defensa seva. Després del retorn al Santuari i Degel utilitza la seva congelació per curar Cardia. L'amic de Escorpió mai deixa de molestar Sasha i codificar l'Aquari maltractades i amb ulleres. Primer a dir adéu volen prendre avantatge de l'obertura de Cardia per fer-li una pregunta Degel: estaria disposat a viure per sempre si el seu cor es podien curar de forma permanent? La targeta no pot menys que recordar la reunió de la seva infància amb Krest i immediatament respon que per a ell la mateixa qüestió no es planteja, ja que només un interessat en la vida que pot esclatar, mentre que la seva durada és irrellevant. Degel està content amb la superficialitat de Cardia, la resta d'aquesta diferència dels seus personatges és la raó per la qual es van fer amics al Santuari.

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

Comparteix!