Capítol 09
El naixement d'una deessa

Total de Capítol 18

En aquest capítol es conclou la segona Gaiden, una dedicada a Cardia. El Shiori ens ha donat un esbós de la personalitat sublim de l'escorpí i la formació de Sasha, barrejant-la amb emocionants batalles es va dur a terme en llocs exòtics dels déus. Només podem donar-li les gràcies per aquesta última joia que es troba en la nostra memòria.

El següent és un resum d'alguns detalls d'aquest capítol final, no el llegeixis si no volen ser esgarriacries.

Sasha plorant sobre el cos de Cardia calenta per sacrificar, però ràpidament s'adona que Calbera encara no ha acabat. Ossuda, o el que queda cridar i delirar a les flames, Tezcatlipoca crida a matar tots els presents. Amb Cardia fora del joc, no pot acceptar que Sasha i esperar fins al final. Però just abans de la gran explosió, una espurna de llum apareix Nike: Sasha, conscient dels seus poders i decidida per tot arreu, sostenint el ceptre protegeix als seus amics i també les hi arregla per segellar el déu asteca. Els seus atributs importants d'aquest exemple, havia madurat a partir de Cardia, sempre disposat a donar tot per si mateix. Però van escapar del perill, la seva nova consciència no només augmenta el pesar pel company de viatge com si estigués mort. Sasha Calbera reconeix les qualitats que distingeixen la millor determinació Athena invencible acompanyat de la humanitat extrema. El va recordar els seus orígens: l'arribada a la Terra i el paper de la ossuda i la seva família en la destrucció i la creació del món. Ara pot tornar a l'energia vital que Cardia havia estat tret per la calor i amb ella a treure l'ullal el preocupa que el va seguir gravar en el cor. Cardia rinviene i és el més sorprès i que encara amb vida. Calbera temps més tard va tornar a la seva taverna i la seva vida sense preocupacions, Cardia vegada ha de lidiar amb el Santuari. Acabo de tornar de Grècia, sent maltractades, és convocada a una reunió juntament amb Degel per primera vegada la deessa Atenea. Sorprenentment per Escorpió, Sasha va a rebre dues Golden Knights. En el seu cor s'alegra d'haver tirat el mantell de Cardia aquest dia i havia fet des de Cardia i Degel recorda Tenma i Aaron, en un moment decisiu per decidir sobre el seu camí a la deessa. La deessa Atenea encoratja als dos per fer front als Cavallers de la Guerra Santa, però Cardia no ho necessita perquè ell vol anar-hi com a escenari principal, on dóna tot el seu ésser. Sasha està d'acord, a punt per fer un nou viatge amb Escorpí.

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print