Capítol 08
La superació de la Superíndex

Total de Capítol 17

Per al cor de Cardia ossuda cremades suficient, llavors, amb violència extrema, el que porta a la presència de Tezcatlipoca. Allà es dóna una demostració de l'enorme poder que Déu s'està desenvolupant gràcies a la calidesa de l'Escorpí. No obstant això, encara subjectes a la gent gran Calbera, no pot resistir-se a donar ocasió perquè Cardia llàgrimes per redimir la lluita i mostrar el sacerdot el veritable calor del Sol que el seu cor pot aconseguir gràcies a la tècnica de Katakaio, alhora que Sasha comença a prendre consciència de les seves responsabilitats.

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print