Capítol 07
Ja no fred

Total de Capítol 16

Cardia ossuda explica la seva missió: el món és destruït i reconstruït periòdicament de manera que l'home mateix no és la causa d'una catàstrofe, i no podrà recuperar des de l'inici de la industrialització a Anglaterra s'està estenent a tot el món, ara és el moment de trobar destruir la civilització i tornar a iniciar-lo. S'usa en el Nahual de Tezcatlipoca, s'involucra la batalla amb l'escorpí per ser capaç d'absorbir la calor a través de la tlacotli marca. Quan les ordres majors Nahualpilli Sasha a la pell que a inflamar el cor de l'Escorpí, descobreix que la noia ja s'havia alliberat dels cops dels Cavallers d'Or que pensaven que havia anat a Nahualpilli buit i que ja no estava disposat a obeir. .

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print