Capítol 221
La polsera que combina flors

La Llum d'Or, finalment pot prevaler sobre les tenebres de l'Hades, l'esperit s'esvaeix gradualment en el temple de Plutó.

Aaron jutjat en un cos físic, però encara amb vida, finalment es troba amb la seva germana i el seu amic, ara lliure del jou d'Hades. No tracti de justificar els seus intents d'aturar la destrucció que portaria el Déu de l'Inframundo, però Sasha i Tenma li demana participar en la recerca del Temple del déu Plutó.

Dohko, s'oposa: la celebració de la companya esgotat insisteix que Shion no pot permetre que els tres joves amics per continuar la guerra. Però Sasha sap que el seu cor no pot tenir més dels ritmes imposats per la divina sang que flueix pel cos, per la qual cosa li dóna les gràcies i li donin l'atenció Misopethamenos.

Com Atenea també els teletransporta al santuari i li va dir que es preparen per a la propera guerra santa Guardià de les Estrelles com el mal, mentre que Shion com a sacerdot.

Tenma rep la confiança que un dia ens tornem a Dohko.

Descàrrega directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print