Capítol 220
Golden Light

Shion, gràcies al seu coneixement i comprensió d'ella, a les palpentes vol un moviment desesperat: Hades exorcitzar amb la llum del Sol, antagonista directe del infern foscor. Per això la psicokinesis, i utilitza la seva estreta relació amb la Armadura recordar Signes del Zodíac creuar l'eclíptica, és a dir, la Armadura d'Or Dotze.

La Llum que Dohko i Shion pot generar a partir d'ells és capaç de colpejar Hades i la dispersió de la foscor, però només breument, perquè Hades no reflecteix cap lesió i només el seu cos hoste pateix cremades lleus. La foscor cau de nou i sembla que per arribar al final.

No obstant això, quan la renúncia és tenir la paella pel mànec, els esperits dels Cavallers d'Or va caure de nou a posar en la seva armadura per última vegada. L'anomenat Tenma ha arribat fins a ells i, dirigit per Sísif, que van donar a la important contribució passada.

És un moment narratiu molt alt: en una frase Shiori Teshirogi pot descriure l'arc de la història sencera a cada un Golden Knight, que inevitablement estarà marcat en els cors i records dels fans de Saint Seiya.

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print