Lost Canvas: Capítol 220 - Spoiler

Shion recorda que Hades odia més que res la llum del sol i que les dotze constel · lacions del Sant d'Or es col · loquen sobre l'eclíptica, és a dir, la trajectòria del Sol en un any: que les constel · lacions ho va fer i els seus companys són els temps aliè humit de la llum, Àries crida a la tela d'or 10 desapareguts. Sehon i Dhoka, ajudat per l'energia de l'armadura d'or, els comença a atacar al déu jugant una lluentor similar a la del sol, però encara que al principi sembla que ho hem fet, moments després d'Hades diu que els dos per si sola mai li farà mal. Inesperadament, la Medalla d'Or de Saint deu han mort, disposats a donar l'última cotització a guanyar la guerra santa: Sisiphos la celebració del seu arc, mentre que Sion, Doko, Albafika, Asmita, Aldebarán, el dolent, El Cid, Degel, Cardia, Regulus i Aspros transmetre l'essència del seu cosmos en la punta de la fletxa d'or. Els dotze guerrers són capaços de recrear la llum del sol i aclaparar al Déu de l'Inframundo. La llum fa despertar Tenma i Sasha, mentre Pegasus convida Sisiphus no permetre mai que la llum d'esperança es veu entelat per les tenebres del mal.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print