Capítol 219
La veritable foscor

Dohko i Shion de lluny s'alegren pel final de la guerra, obtingut gràcies a la gran empresa de Tenma. No obstant això, el rellotge comença a disparar un estel hora inquietant. Aaron tracta desesperadament de convèncer Tenma a ser assassinats, però abans que pugui explicar més, una tremenda onada de foscor aniquila tots al seu voltant, ve amb dos Sant d'Or que s'estan desbordats.

Àries i Lliura s'aixeca i es troben en un paisatge de desolació i la mort dels seus companys han mort, i entre ells destaca una figura fosca. Hades ha despertat prendre el control total d'Aaron.

Dohko intenta atacar-lo, i tot i que no pot fer res, està disposat a sacrificar la seva vida en lloc de fer inútil com ho ha fet Tenma. Però Shion el deté, té una idea que encara pot tenir una esperança de la victòria ..

Descàrrega Directa - Emule - torrent - Online Reader

ShareThis