Capítol 218
En aquells dies!

Tenma, amb un esforç sense precedents de la voluntat, gràcies a la trucada dels seus companys, els seus peus s'estan recuperant dels cops maleït Hades. El cavaller torna a creure en el seu camí escollit, el camí que molts han sacrificat. Cavallers del cosmos es concentra al voltant de la polsera de flors Tenma té a la mà, formant la força de tot un univers.

Amb aquest cop vol despertar definitivament Aaron, per la qual cosa és tornar a aquells dies en què els veritables colors van ser els de la vida. El seu atac no sorprenent: la sobrepellís Hades és travessat de banda a banda, el Lost Canvas comença a esvair-se, l'alliberament de les ànimes empresonades.

No només sembla que el món de seguretat, Aaron és també miraculosament segueix viu i gràcies al seu amic de la infància per haver complert la seva promesa. Però no més, Aaron comença a plorar i queda poc temps Tenma ha de destruir el seu cos i la seva ànima ..

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print