Capítol 216
Veu

Aaron ha causat una ferida terrible que Tenma li demana que els esperits de la Lost Canvas han tractat de defensar a la persona que és la causa de la seva condició. Aaron tracta de completar el llenç d'edat en els seus fills, Sasha està bloquejada pels mateixos esperits que agafar i Tenma junts per fer sentir la seva veu. La seva és una apel · lació al Cavaller de Pegàs que havia de deixar de lluitar en contra d'Aaron, que veuen com un benefactor, perquè en realitat són l'estalvi pel sofriment que es veuen obligats a patir tant vius com morts.

No obstant això, gràcies a la Nau de l'Esperança, els supervivents de l'exèrcit en lloc d'Atenea en la seva ajuda: desobeir la voluntat de Sasha, ja que no podia donar l'esquena a la difícil situació del seu company.

I "Yato mateix que Tenma intenta reprendre, abans de ser interromput per Aaron. El jove cavaller del Unicorn és tot el seu coratge per preguntar qui és el guardià de l'Hades, Tenma i l'acusa de no saber, perquè ell s'aixecarà de nou. No obstant això, Aaron és molt conscient d'aquest personatge i volen acabar amb ella ..

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print