Capítol 215
Conclusió

Aaron i Tenma estan preparats per fer el cop final: la primera és la certesa que el resultat serà la fi del món o del seu propi fi, el segon està segur de ser capaç de salvar la humanitat i l'ànima del seu amic. El Cavaller de Pegàs es concentra en la seva pròpia mà tota la seva voluntat, donant lloc a una nova tècnica, el Pegasus Suiseiken Kiseki sembla aclaparat per Aaron.

Del vaixell de l'esperança, Cait Sith, Yuzuriha Yato i sentir la increïble puissance dels contendents del cosmos. Els cavallers, que no han seguit el consell de Sasha, no pot sinó ser mogut per les obres dels seus companys de Pegàs. Yato es congratula que el cosmos Tenma tossut i de protecció no ha canviat malgrat la desesperada situació.

Però hi ha un gir! El Kiseki Suiseiken és detingut per Lost Canvas, que és exactament la mateixa protecció d'Aaron, i el foment de l'aprovació del seu creador. Aaron, fresc, amb la seva espasa li dóna el que sembla ser el cop de gràcia a Pegàs, en anunciar la conclusió de la batalla. Amb la sang de Tenma està a punt de completar el Lost Canvas, que marcarà la fi del món.

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print