Lost Canvas: Capítol 212 - Spoiler

Tenma i Aaron estan cara a cara a les escales que condueixen al palau de Neptú. El sant se sorprèn que Déu no es queda esperant que dins del seu laboratori. L'encarnació d'Hades explica que ara ha arribat el moment de concloure l'obra a la qual es va dedicar i que ara se sent tan pesat amb tristesa Tenma finalment a ser comparat amb ell. Pegasus, però, afirma ser l'únic realment trist entre els dos, ja que el sacrifici dels seus amics i companys de classe era l'obligació de pagar per arribar a enfrontar-s'hi. Aaron, desanimat, diu que el seu vell amic que probablement no està llest encara, i es disposa a desentendre Shion i Dohko, encara inconscient, i els enfrontaments amb Kagaho Yoma. En defensa dels dos llocs que només Tenma, i poc després, Sasha sembla, disposats a lluitar amb ella l'encarnació del déu de l'inframón. Aaron diu que els seus vells amics no són ni tan sols capaços de comprendre la veritable raó per la que va decidir matar, amb gran patiment, a tota la humanitat. Sense homes Lost Canvas es veurien obligats a seguir a morir i néixer de nou, queda en una vida plena de dolor i penúries. La seva missió és portar la salvació, que sense cap tipus de dolor, i per això, ha de trencar Tenma i Sasha. A la planta dels cossos comença a aglutinar al voltant d'Aaron i d'ella emergeix l'Hades sobrepellís. Brandant la seva espasa, Aaron està llest per posar fi a la Guerra Santa.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print