Capítol 210
Cau el teló

Kairos Aspros sembla subestimar la intenció d'utilitzar el Rosari per neutralitzar, però és encara astorats pels Genromaoken patit i vol castigar l'espectre de Bessons amb el Reial Meravellós, sense tenir en compte el paper de l'home en l'etapa de vida comparable a la dels titelles presa dels capritxos dels déus. Aspros, però, van disminuir molt malalts en el cos, però, no dóna la voluntat de dur a terme les seves intencions. Respon a Kairos to de suport a la unitat absoluta de la vida humana, que no seria menyspreada per ell condemnats a viure vides que un home. Així s'obre el camí dels déus, i, amb l'ajuda del Roser, obliga l'ànima a reunir Kairos segellat al cos del presentador estrella de Mefistófeles Malèfica: el seu pla és el fantasma de caure en el dimensionament de capturar l'ànima un compte del rosari. I així, després d'incomptables vides esperant l'oportunitat perfecta per venjar-se de Khronos seu germà que va passar en aquesta època gràcies a l'Estrella de Mefistófeles, precisament a causa d'aquest cicle de la vida i la mort a què va ser condemnat per Kairos es trenca, seguirà empresonat almenys fins . L'últim pensament de Yoma, va ser l'última amb les campanades del rellotge, anar a un partit, el que li va fer oblidar la seva venjança, que, després de tot havia estimat.

Descàrrega directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print