En aquest article, gràcies a la contribució fonamental de assegurin , en què tractem a la continuïtat lògica entre els esdeveniments actuals en Lost Canvas i Next Dimension els presents. rispetto al patto di credulità e che non vada a collidere con il concetto di causalità ; pertanto non toccheremo la continuity commerciale, la cui validità è decisa, a prescindere da tutto, da Kurumada che per il momento si è espresso dichiarando Next Dimension quale sequel ufficiale del Manga Classico e Lost Canvas quale prequel ufficiale. Tingueu en compte que per la continuïtat ens referim a la seqüència lògica d'esdeveniments d'una manera coherent, plausible en comparació amb el pacte de credulitat i no va a xocar amb el concepte de causalitat, de manera que no toqui la continuïtat del negoci, la validesa està determinada, sense importar el que per Kurumada per al moment en què s'expressa dient que la seqüela oficial de la Dimensió a Següent i clàssic Lost Canvas Manga que preqüela oficial. Una altra explicació és que, per descomptat, les consideracions presentades aquí es basen en el que se sap de dues obres fins al moment en que el propi article va ser escrit i no poden ser considerades com veritats absolutes.

Partim d'aquest model es limita a:

Els terminis s'han formulat basat en el concepte de la ciència ficció el temps de viatge i la teoria de la multi-univers.

Línia d'una crònica dels esdeveniments de Lost Canvas, i representa el curs més probable dels esdeveniments, ja que són suggerits per Manga clàssic: una guerra entre Athena i Hades en el 700, que considera que la victòria de la deessa. D'aquesta manera són consistents tant en el '500 i Hakurei, Sage, és el 900 que coneixem amb Shion i Dohko supervivents.

del ritorno di Saori, dovrebbe rappresentare una sorta di linea temporale alternativa dove l'Athena nel '700 non esiste o non si è ancora manifestata. La línia B, la cronologia dels esdeveniments Next Dimension abans del retorn de Saori, ha de ser una espècie de realitat alternativa on el Athena en el 700 no existeix o no ha manifestat encara. A causa d'aquesta absència per l'esclat de la Guerra Santa, és obvi suposar que el Sant no podria derrotar a Hades. Sense Atenea, Hades guanyaria fàcilment i convertir-se en el domini del déu de la terra, llavors el futur d'aquesta línia, és a dir, el 900, sens dubte que no pot ser descrit en el Clàssic Manga.

Ve a dir que la línia B no pot ser considerada com la principal, sinó pel fet que de nou Saori en el temps per la línia A en aquesta dimensió alternativa (Next Dimension, com el seu nom) es converteix en la causa d'una desviació de temps En altres paraules, crea una espècie de 700 alterat, que es mostra com la línia C, que després es desenvolupen en el futur anem a veure el real, és a dir, un 900, on Seiya es guarda d'alguna manera.

Per parlar de qualsevol evidència a favor o en contra d'aquest pla ha de participar en el temes sobre el fòrum, perquè puguem proposar una versió de la mateixa data i més correcte.

  Els crèdits per al pla i les consideracions d'anar a assegurin , que han estat enriquits per tots els aficionats que van assistir a la discussió .
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print