Lost Canvas: Capítol 209 - Spoiler

Aspros, va dir que, com Khronos, no deixarà volar, però Déu no es deixa intimidar i el van atacar amb llances fetes amb les mans que es perforen fàcilment sobrepellís Gemini. Kairos està convençut que Aspros immobilitzada, però el guerrer encara té un braç i la llança, el coneixement de Déu, el Genro Mao Ken. El segon atac de les interrupcions de Kairos a la tela d'or de Bessons, que impedeix que les llances per matar Aspros. Kairos es reflecteix en veu alta sobre l'absurd de la voluntat dels deuterocanónicos morts en defensa del seu germà. De fet, d'acord amb la culpa de Déu si deuteros Aspros va ser robat d'una vida digna, tal com li va passar a ell a causa dels seus Khronos germà, que el va sentenciar a la seva situació actual. Però Kairos està convençut que ell pot prendre la venjança, l'explotació d'Aaron, un fals déu de l'inframundo, i l'armadura de Pegàs poders diví. El germà es diu Khronos capaços de suplantar als esportistes olímpics i llestos per duccidere seu propi germà. Tot d'una, però entén que hi ha alguna cosa estranya en el seu desig de confessar els seus plans: Aspros encara és viu, i s'utilitza el puny demoníac llegendari i va dir que estava satisfet perquè ara ell sap que té l'oportunitat d'eliminar. Gemini diu que la debilitat de Kairos és el seu cos i això invoca l'espectre de Asmita rosari, amb el qual està disposat a tancar el compte amb el malvat déu del moment.

ShareThis