Lost Canvas: Capítol 206 - Spoiler

Tenma s'interposa entre el seu pare, Yoma Mefistófeles, i Sehon. No obstant això, el fantasma sembla estar desinteressat en la lluita amb el seu fill i el va convidar a anar al seu destí per lluitar contra els déus, especialment a Aaron. Proclamant que la guerra ha de seguir el curs que ha planejat, Tenma li demana renunciar a Shion, però el paper s'ha convertit en innecessàries. Shion reconeix que, des del seu punt de vista, Yoma és correcte, però entén intuïtivament que Specter s'amaga una cosa que transcendeix el coneixement humà. De fet, Yoma Exposició per conèixer el futur i apareixerà abans dels dos guerrers de Athena fotos dels seus destins: Shion es convertirà en el gran sacerdot, mentre que l'ànima de Pegàs va a renéixer en un jove que apareix en una cadira de rodes. Yoma diu que és el Cavaller de la Pegasus 1900, Seiya, que, després de moltes batalles, es rebel · len contra els déus i l'Olimp. El desig de Yoma és distorsionar la història del futur, el que elimina el gran sacerdot que ve i anticipant el xoc amb els déus en el seu temps, a través del seu fill Tenma. Exposa el seu gran projecte, Yoma atac Shion, que en va va tractar de defensar-se amb la paret Cristall i malgrat l'ajuda de Pegàs, Àries és derrotat i atrapat a l'habitació meravellosa. Abans que ell pot colpejar Tenma Yoma, la porta dimensional s'obre i surt Aspros Gemini, que també ha rescatat i Sehon Dohko. El Cavaller Daurat va demanar Tenma per continuar, ja que està disposat a tancar en la primera persona a fer front a l'espectre de Mefistófeles.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print