Capítol 204
No obstant això, al costat de


Després de presenciar l'acte desesperat per capítol Radamantis passat, l'escena canvia a Cait Sith i Sasha. El fantasma amigable de Cheshire, una vegada que arriba a tenir preguntes i va jurar en Yoma, decideix aprofitar la situació i matar a Atenea, que està inconscient i sense la seva autoritat. Però just en aquell moment els efectes de la destrucció del marc d'Aaron que mostrin: Sasha recupera els seus poders divins, juntament amb el cap ple de cabell. En aquest punt el capítol a dirigir la mirada al laboratori, on trobem que Pandora li diu a Radamantis el que queda dels seus sentiments. Però Aaron no va a perdonar el que va fer la seva ex general i vol donar-li la condemnació eterna, ni mostra cap inconvenient quan Pandora està disposat a compartir el seu destí. Abans que el cop es produeix, el Wyvern, amb els últims raneres de la vida, s'oposa a l'atac i Pandora les seves forces per salvar la vida de la dona, a més de ser important per l'infern de l'Exèrcit, va ser personalment volgut per l'espectre. Pandora, va reviure després que la resplendor dels trets a la Terra, es recomana estar sol una altra vegada, però en el nom del sacrifici i el zel de Radamantis desitja confiar en que tornarà a veure els colors del món.

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print