Lost Canvas: Capítol 203 - Spoiler

Aaron acull amb satisfacció la ferma determinació de Radamantis, va arribar a temps per salvar Pandora des de l'atac del nen. La reencarnació d'Hades conegut com el fantasma del cor, però no té poders divins i per tant, també intent d'obstruir. Suposant que la tossuderia de Radamantis és igual a la seva pròpia tristesa, Aaron dibuixa una creu en la pintura del seu subordinat i l'instant, el cos ja ha provat la iIfernale gegant es talla en dues parts. Malgrat tot, Radamantis afirma que la seva única raó de viure, és a dir, per servir al déu de l'inframón, i en aquest cas, elimini Aaron, un impostor que es juga amb els poders de l'infern. Pandora resar l'espectre d'abandonar la lluita, i Aaron, encara impressionat pel fervor dels enemics, no té cap por. Rebutjar una veu de Salvació, a la qual l'artista pretén ser un portador, el Wyvern diu que tornarà a lluitar en la guerra santa al costat d'un espectre d'Hades, i després llançar un atac desesperat que, sorprenentment, s'enfronta a la pintura amb la qual es poders d'Atenea van ser segellats.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print