Lost Canvas: Capítol 202 - Spoiler


Aaron segueix pintant en el seu laboratori i al mateix temps, per observar els esdeveniments que tenen lloc en els temples de la salvació. En reflexionar sobre la lluita entre Regulus i Radamantis, rep la visita de Pandora, va decidir retirar el nen per despertar al déu. Oferir paraules de burla, Pandora tracta de destruir les pintures d'Aaron, però els seus atacs són inútils. El pintor explica que no és un mer passatemps, però les pintures s'utilitzen per expressar el color veritable de les ànimes dels que es retraten i donar-los a l'Exèrcit de Salvació, que fins i tot com un déu Hades podia fer. Disgustat per l'arrogància d'Aaron, Pandora busca d'apunyalar la gola amb el seu trident. El jove no necessita fer res si no mirar als ulls del seu oponent. Pandora s'observa la puresa de la mirada de Aaron i es perd en la tristesa infinita que brilla en ells. Aaron confessa que no és capaç de sentir una tristesa tan gran i per tant no pot enderrocar-lo. Dit això, l'agafa pel coll i la violència llançada contra una escala. Abans que pogués arribar a terra, és absorbit per Radamantis, acabat d'arribar en el moment. El Gegant del Inframundo, però sense el cor, està disposat a desfer-se de Aaron despertar al seu senyor Hades.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print