Capítol 201
A algú que tingui cura

Darrer intercanvi entre Radamantis i Regulus. El Wyvern felicita el cadell de lleó a l'empresa s'havia compromès, gràcies finalment va aconseguir que el cop que havien après del seu pare. Regulus, abans de sortir de la seva forma temporal, és la similitud entre el jo i el Drac Diví: tant distret per una mala connexió, tant desitjosos de trobar aquells que el busquen. Moments més tard s'assabenta que Shion els esdeveniments i lamenta la mort de la jove camarada. Però no hi ha temps per al dolor: Radamantis sembla que encara és viu! Però en lloc d'unir-se a la batalla amb Àries, vola per la qual cosa trobar aquells que busquen la meva vida. Mentrestant, Pandora s'acosta a Aaron ..

Descàrrega Directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print