Capítol 200
Diàleg amb la Terra

Dos-cents capítols, els aplaudiments plens d'admiració per Lost Canvas i la seva gran autor Shiori Teshirogi. Celebrem aquest important fita per a tots els fans de Saint Seiya afegint a la nostra edició de bonificació de molts, el treball de fanartist talent de la X-Color .

Però anem a la història!

Radamantis vist prop de l'armadura de la figura de Leo Régulo, que es veu en la distància cap a casa. Sorprès per l'escena, vol posar l'assumpte immediatament, però la llum Régulo, etèria, difícil d'aconseguir i és com una alenada de vent.

Amo d'una consciència superior, les vagues en els Radamantis cor que diuen tenir per fi va entendre el que el seu pare Ilias i consisteix en el diàleg amb la Terra. Regulus és de fet, mort, però ell vol tornar a connectar amb la terra només després d'haver derrotat al seu oponent amb el Lightning Bolt.

Descàrrega Directa - Emule - torrent - Online Reader

ShareThis