Lost Canvas: Capítol 199 - spoiler -

Malgrat el fracàs de l'exclamació d'Athena, Regulus no té cap intenció de rendir-se a Radamantis i opta per utilitzar un atac que utilitza la majoria de l'energia dels dotze sants d'or. Mentre que el zodíac apareix darrere del lleó, el Wyvern diu que és només un intent desesperat. Regulus, però, diu que és el camí correcte per superar les seves limitacions humanes i la baixarà una vegada per totes. El cavaller, que recorda els dies passats juntament amb paricasta, Clamation invoca el Zodíac, un atac que combina la més alta de la tècnica d'or Sant dotze. En un principi, sembla que funciona, però el compromís amb prou feines una mica de Radamantis 'per cancel · lar l'atac, mentre que Regulus és incapaç de resistir l'atac i acaba aniquilat per la seva pròpia tècnica. A prop de la mort, l'esperit del seu mestre, vegi Sísif, qui li diu sobre com el seu més vell germà Ilias, i recorda com, després de la mort, el vell lleó torna a ser un amb la Terra. Regulus desesperadament li demana al professor perquè no troba al seu pare en el vent o l'àrea circumdant. Sísif va respondre que Ilias sempre s'ha mantingut en el mateix lloc, i finalment entén el que mai va tenir intenció de Regulus. Mentre Radamantis felicita el oponent, perquè el seu atac va arrencar part de Lost Canvas, demostrant ser traslladat més enllà del llindar de la mort humana, Regulus, el que reflecteix el fet que el seu pare, que ha provat les dues, sempre havia estat al costat i dins d'ell.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print