Capítol 198 - Lluny

Capítol obra mestra de Shiori Teshirogi que en aquests vint pàgines, amb sis de pantalles d'inici, probablement produeix la més alta qualitat tota èpica moments saintseiyana. L'obertura està a càrrec d'Aaron, que ens introdueix en l'eterna disputa entre l'home i Déu, entre el finit i l'infinit. En el xoc entre Régulo i Radamantis, des del seu laboratori, ell veu el problema torni a passar romàntica de l'home amb el diví, igual que la Torre de Babel, com a substitut de la ciència de la fe.

L'ús perfecte dels dos contendents d'aquesta ciutat: el Wyvern és com un déu per la sang d'Hades, el Lleó és el geni humà que s'esforça per superar els seus límits.

Davant el fracàs dels seus atacs anteriors, Regulus està llest per a usar el que ell anomena la tècnica extrema, l'exclamació «Atenea, fins i tot quan estan sols. Improvisant un posat per completar la tècnica Trina, no per donar el cop en contra Radamantis, però se les arregla per fenderla i, sense deixar de reconèixer els mèrits del rival, diu que encara no és suficient perquè el poder d'un déu i li dóna la demostració amb un terrible atac. Regulus va començar a creure que és impossible que un home per desafiar un déu, frustrat a ser impotent davant d'aquells que han jurat matar durant tants anys. Però tot i això no vol rendir-se, creu que pot empènyer els seus límits més enllà del que ja està fet i crida a tot el zodíac per ajudar.

Descàrrega Directa - Emule - torrent - Online Reader

ShareThis