Capítol 197
New Star

Radamantis Ilias burla per als que volen lluitar tot i el seu cos es va posar a prova fins al límit a causa de la malaltia i de Ilias, va dir, reprenent el seu discurs trets, de que la seva estrella ja era mort i per tant no pot brillar. A la vista del seu fill va córrer cap a ell s'adona que Regulus és una estrella nascuda de fora d'ella. Radamantis, però no té plans de parar, fins i tot si s'enfronta a pare i fill indefens, però Ilias, animat per la seva epifania, va explicar que l'Ordre de la Celestial Wyvern decretar que Regulus seguirà vivint. L'espectre està llest per desafiar les paraules d'Elies tractant de Gore amb el Lleó i el seu fill, però el seu atac amb Ilias adéu trenca la banya que hauria tallat a Regulus, va sortir corrent, i fora dels incendis forestals. Les raons de Radamantis danys Ilias pensar que sembla abandonar aquesta missió. Després de la retirada, Regulus Radamantis diu que es va preparar per a aquesta lluita constant reviure aquest dia i que fins i tot si el Wyvern havia transcendit ja la condició humana, encara hauria passat.

Baixar directa - eMule - Torrent - en línia del lector

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print