Lost Canvas: Capítol 196 - Spoiler

Zelos granota i els soldats arriben al llogaret índia de Hades, però els resulta deserta, amb Ilias només esperant per ells. Després de sotmetre a les burles dels enemics ridículs, Leo recorda que tots els éssers vius formen part del cercle de la vida, i que l'espectre fent gala de la seva immortalitat, tractant de trencar l'equilibri natural de les coses. Sense immutar-se, Ilias aniquila el seu primer rival, però darrere d'ell, apareix Radamantis. El Gegant del Inframundo està disposat a matar amb rapidesa l'adult Cavaller d'Or, però evitarà que el Wyvern interferir amb el cicle de la vida. Lluny del llogaret, trets, la armadura usada en els braços dels Taurus i Regulus, està impulsant als civils del lloc fora de perill de les intencions assassines de l'espectre. Regulus es desperta i li pregunta a on es va anar el toro al seu pare. Esquinçat per Ilias va respondre que havia tingut la missió de portar a tots fora de perill i que, en definitiva, el Lleó s'uniria a ells. Valentino es desprèn del riu Arpa, obligant a la cursa de braus, mentre que Regulus avantatge de tornar a buscar el seu pare. En arribar al llogaret, situada al terra i sagnant Ilias portar al peu de la Radamantis arrogant i triomfal.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print