Capítol 195: Ilias

Régulo junts per reviure el record del que va passar deu anys abans. Ilias viscut molt de prop amb la natura en una relació de respecte mutu, Regulus, només cinc anys, no podia entendre completament el seu pare, tot i el seu talent innat per observar. Un dia nou Esquinçat Toro d'Or Caballero, ve d'ells per tornar a la Ilias del Temple Major, ja que la Terra està amenaçada pel ressorgiment de l'espectre i el lleó era considerat el més fort de Caballero Daurat. Però Elies no sembla disposat a deixar els llocs on està, perquè hi ha no només va enterrar a la seva parella. Impetuós, però de bon caràcter, Esquinçat deixa de banda la força i la determinació de no moure d'allí, excepte per Ilias. Però sembla que Ilias ja sap el seu destí i es prepara per reindossare seves armes per última vegada, a causa d'un problema molt seriós li sembla afligir, i sent que està prop de l'home del seu destí.

Donwload directe - Emule - torrent - Online Reader

ShareThis