Lost Canvas: Capítol 192 - Spoiler

Tenma intenta recuperar la seva energia tractant de cridar la seva ànima. Cos, esperit i armadura s'estan convertint en una cosa: la seva armadura es desenvolupa encara més. Joc diu que és una armadura divina, només superada per la llegendària armadura de Kamui, les vestidures sagrades que cobreixen els dotze olímpics. Joc diu que el seu veritable objectiu era aconseguir que el Déu de tela Pegasus Tenma, l'ús de la tela de gran abast, capaç d'obtenir fàcilment el millor de la mare. Moren, els records es revelen en el Joc de Tenma: En el passat, que era el missatger d'Athena. Només amb el mussol, la deessa de la guerra reflecteix l'elecció d'encarnar a una dona per donar suport a la guerra contra Hades. El mussol va aconsellar no fer-ho, per por que la seva dona pogués trobar indefensos contra el poderós enemic. Athena va dir que tindria al costat del Cavaller de Pegaso, que sobretot no cal subestimar el potencial de la condició humana. Decidit a tota costa per servir al seu deïtat estimada, el mussol es va decidir a reencarnar-se en un ésser humà, per mantenir un ull en Pegàs, el més important per tal d'evitar pèrdues guerrer llaços amb la deessa Atenea, i per descomptat seguir molt de prop per ajudar-lo. Ara, al final, partit que se li diu a Tenma honor l'han convertit en una mare i li demana disculpes a Atenea per no complir la seva promesa complet, deixant-la sola abans de la batalla final. Tenma, inclosa la situació, s'aixeca i va al palau de Plutó, conscient que la seva única opció és completar el camí traçat per ell per la destinació.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print